Close Menu
  • ZDRAVLJE
    • Bolesti i simptomi
    • Žensko zdravlje i trudnoća
    • Lijekovi i prirodni lijekovi
    • Pregledi i dijagnostika
  • KALKULATOR
    • Znanstveni Kalkulator
    • KW u KS
    • Online Kalkulator
    • Kreditni Kalkulator
    • Izračun Postotaka
    • PDV Kalkulator
    • Kalkulator Uvoza
    • Kalkulator Datuma
    • Bruto u Neto
    • Kalkulator Kalorija
  • TEHNOLOGIJA
    • Društvene mreže
    • Mobilni uređaji i aplikacije
    • Internet i web servisi
    • E-usluge i digitalni identitet
  • FINANCIJE
    • Bankarstvo i kartice
    • Dionice i ulaganja
    • Porezi i državne naknade
    • Posao i karijera
  • HRANA I KUHANJE
    • Priprema jela
    • Voće i povrće
    • Morski plodovi
    • Slatkiši i deserti
  • ZABAVA I KULTURA
    • UČENJE
    • Vozačka dozvola i promet
    • Igre i zabava
  • RELIGIJA
    • Molitve i krunice
    • Kršćanstvo
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook
A Kako: Kompletan Vodič s Odgovorima na Sve Što Trebate
Prijavi Se
  • ZDRAVLJE
    • Bolesti i simptomi
    • Žensko zdravlje i trudnoća
    • Lijekovi i prirodni lijekovi
    • Pregledi i dijagnostika
  • KALKULATOR
    • Znanstveni Kalkulator
    • KW u KS
    • Online Kalkulator
    • Kreditni Kalkulator
    • Izračun Postotaka
    • PDV Kalkulator
    • Kalkulator Uvoza
    • Kalkulator Datuma
    • Bruto u Neto
    • Kalkulator Kalorija
  • TEHNOLOGIJA
    • Društvene mreže
    • Mobilni uređaji i aplikacije
    • Internet i web servisi
    • E-usluge i digitalni identitet
  • FINANCIJE
    • Bankarstvo i kartice
    • Dionice i ulaganja
    • Porezi i državne naknade
    • Posao i karijera
  • HRANA I KUHANJE
    • Priprema jela
    • Voće i povrće
    • Morski plodovi
    • Slatkiši i deserti
  • ZABAVA I KULTURA
    • UČENJE
    • Vozačka dozvola i promet
    • Igre i zabava
  • RELIGIJA
    • Molitve i krunice
    • Kršćanstvo
A Kako: Kompletan Vodič s Odgovorima na Sve Što Trebate
Home»HRANA I KUHANJE»Voće i povrće
Voće i povrće

Kako Pržiti Lješnjake U Pećnici: Vodič Za Savršen Okus

Jurica SinkoBy Jurica Sinko19 rujna, 2025Updated:21 rujna, 202514 Mins Read
Facebook Pinterest LinkedIn Tumblr WhatsApp Telegram Email
prikaz kako pržiti lješnjake u pećnici do savršene zlatno-smeđe boje
Popis sadržaja
  • Ključni Koraci Za Zapamtiti
  • Zašto Bismo Uopće Trebali Pržiti Lješnjake?
  • Koji Su Lješnjaci Najbolji Za Prženje U Pećnici?
  • Kako Pripremiti Pećnicu i Lješnjake Prije Nego Što Počnemo?
    • Na Koju Temperaturu Trebam Zagrijati Pećnicu?
    • Trebam li Koristiti Papir za Pečenje?
  • Koji Je Točan Postupak Prženja Lješnjaka Korak po Korak?
    • Koliko Dugo Se Lješnjaci Zapravo Prže?
    • Moram li ih Miješati Tijekom Prženja?
  • Što Učiniti s Lješnjacima Odmah Nakon Prženja?
    • Kako Najlakše Ukloniti Kožicu s Vrućih Lješnjaka?
    • Zašto Je Važno Ohladiti Lješnjake Prije Spremanja?
  • Kako Mogu Čuvati Pržene Lješnjake Da Ostanu Svježi?
  • Koje Su Najčešće Greške Kod Prženja Lješnjaka i Kako Ih Izbjeći?
  • Gdje Sve Mogu Koristiti Savršeno Pržene Lješnjake?
  • Završna Riječ
  • Često postavljena pitanja za Kako Pržiti Lješnjake U Pećnici

Sjećam se toga kao da je bilo jučer. Miris koji bi se nedjeljom popodne širio iz bakine kuhinje. Nije to bio miris kolača koji se peče, niti miris ručka. Bilo je nešto dublje, toplije, gotovo opipljivo. Bio je to miris prženih lješnjaka. Taj miris za mene je bio uvod u najbolje slastice, obećanje hrskavog zadovoljstva u svakom zalogaju. Godinama kasnije, kada sam se i sam odvažio na kulinarske avanture, mislio sam da je prženje lješnjaka jednostavna stvar. Ubaciš ih u pećnicu i čekaš.

Moja prva tura završila je kao crna, gorka hrpica dima i razočaranja. Trebali su mi za rođendansku tortu i morao sam, posramljen, trčati u dućan po već gotove. Ali taj neuspjeh me naučio najvažniju lekciju: postoje tajne zanata. Danas, nakon bezbroj tura, od onih zagorjelih do savršeno zlatnih, želim s vama podijeliti sve što sam naučio. Ovaj vodič nije samo skup uputa; to je priča o tome kako pržiti lješnjake u pećnici i svaki put dobiti onaj savršeni, bogati okus koji pretvara dobro jelo u nezaboravno.

Više iz kategorije HRANA I KUHANJE:

Kako Oguliti Bademe

Kako Se Jedu Mušmule

Ključni Koraci Za Zapamtiti

Prije nego što zaronimo dublje, evo najvažnijih stvari koje trebate znati kako bi vaši lješnjaci ispali savršeno svaki put:

  • Prava Temperatura Je Sve: Uvijek zagrijte pećnicu na 175°C. Ni više, ni manje. To je idealna temperatura koja osigurava ravnomjerno prženje bez da vanjština izgori prije nego što se jezgra ispeče.
  • Dajte Im Prostora: Lješnjake uvijek rasporedite u jednom, ravnomjernom sloju na limu za pečenje. Nikada ih nemojte gomilati. Ako su pretrpani, kuhat će se na pari umjesto da se prže, što znači da neće biti hrskavi.
  • Vjerujte Svojim Osjetilima, Ne Samo Tajmeru: Iako je 10-15 minuta generalno pravilo, svaka pećnica je drugačija. Najbolji pokazatelji su zlatno-smeđa boja i onaj predivan, orašast miris koji će ispuniti vašu kuhinju.
  • Trik s Krpom Čini Čuda: Za najlakše uklanjanje kožice, vruće lješnjake odmah prebacite na čistu kuhinjsku krpu, zamotajte i protrljajte. Kožica će spasti bez muke.
  • Strpljenje Kod Hlađenja Se Isplati: Pustite lješnjake da se potpuno ohlade prije nego što ih spremite ili koristite. To im daje konačnu hrskavost i sprječava stvaranje kondenzacije u posudi za čuvanje.

Zašto Bismo Uopće Trebali Pržiti Lješnjake?

Možda se pitate čemu sav taj trud? Sirovi lješnjaci su sasvim u redu, zar ne? Jesu, ali prženi lješnjaci su nešto sasvim drugo. Oni su na potpuno novoj razini. Prženje nije samo zagrijavanje; to je proces transformacije. Toplina budi ulja skrivena unutar lješnjaka, oslobađajući duboku, intenzivnu aromu koju sirovi lješnjak jednostavno nema. Zamislite to kao razliku između sirovog i karameliziranog luka – oba su luk, ali okus je neusporediv.

Nadalje, tekstura se dramatično mijenja. Sirovi lješnjaci imaju pomalo mekan, gotovo žilav zagriz. Prženjem postaju nevjerojatno hrskavi i krhki. Onaj zadovoljavajući “krc” kad zagrizete prženi lješnjak je glazba za nepce. Upravo ta hrskavost daje predivan kontrast kremastim kolačima, glatkim namazima ili mekanim salatama.

I na kraju, tu je praktični razlog. Prženje znatno olakšava uklanjanje one tanke, papirnate kožice koja može imati blago gorak okus. Nakon desetak minuta u pećnici, ta kožica se odvaja od jezgre i može se ukloniti jednostavnim trljanjem. To je mali korak koji čini ogromnu razliku, kako u okusu tako i u izgledu vaših jela. Svaki put kad osjetim taj miris, vratim se u djetinjstvo i bakinu kuhinju. To je miris doma.

Koji Su Lješnjaci Najbolji Za Prženje U Pećnici?

Odabir pravih lješnjaka je prvi i možda najvažniji korak. Ne možete izgraditi sjajnu kuću na lošim temeljima, a isto vrijedi i ovdje. Potrebni su vam sirovi, oljušteni lješnjaci. Zaboravite na one već pržene i slane koje kupujete za grickanje. Ponovno prženje već prženih lješnjaka rezultirat će suhim, zagorjelim i neukusnim plodovima. Krećemo od nule.

Kada kupujete, tražite cijele, punašne lješnjake. Izbjegavajte one koji izgledaju smežurano, slomljeno ili imaju tamne mrlje. Kvalitetan lješnjak trebao bi biti ujednačene svijetle boje i težak za svoju veličinu. Ako imate priliku, pomirišite ih. Svježi lješnjaci imaju blag, slatkast miris. Ako osjetite bilo kakav miris plijesni, užeglosti ili kemikalija, bježite glavom bez obzira.

Ja osobno najviše volim kupovati domaće lješnjake na tržnici kada im je sezona. Razgovor s prodavačem, saznanje odakle dolaze i činjenica da podržavam lokalnog proizvođača daju mi dodatno zadovoljstvo. Ti lješnjaci često imaju intenzivniji okus od onih iz masovne proizvodnje. Bez obzira gdje ih kupujete, ključ je u svježini i kvaliteti. Dobar početni materijal garancija je dobrog krajnjeg proizvoda.

Kako Pripremiti Pećnicu i Lješnjake Prije Nego Što Počnemo?

Priprema je pola posla. Srećom, ovdje je priprema brza i jednostavna, ali preskakanje ovih koraka može dovesti do katastrofe. Sjetite se moje prve zagorjele ture. Nisam pazio na detalje. Naučite iz moje greške.

Na Koju Temperaturu Trebam Zagrijati Pećnicu?

Idealna temperatura za prženje lješnjaka je 175°C (350°F). Uključite pećnicu da se grije i pričekajte da dosegne zadanu temperaturu prije nego što stavite lješnjake unutra. Zašto baš 175°C? Zato što je to savršena ravnoteža. Ako je temperatura previsoka, recimo 200°C ili više, vanjski dio lješnjaka će izgorjeti i postati gorak prije nego što se unutrašnjost uopće stigne ispržiti.

Dobit ćete crnu ljusku i sirovo srce. S druge strane, ako je temperatura preniska, lješnjaci će se više sušiti nego pržiti. Proces će trajati predugo, a krajnji rezultat bit će tvrdi, isušeni plodovi bez one bogate arome koju tražimo. Držite se 175°C i nećete pogriješiti.

Trebam li Koristiti Papir za Pečenje?

Apsolutno da. Obavezno obložite veliki lim za pečenje papirom za pečenje. Ovo ima dvije svrhe. Prvo, sprječava da se lješnjaci zalijepe za lim, pogotovo ako ispuste malo ulja tijekom prženja. Drugo, i možda još važnije za nas koji ne volimo prati suđe, čini čišćenje nevjerojatno lakim. Kada završite, samo bacite papir i lim je praktički čist.

Nakon što ste obložili lim, na njega istresite lješnjake. A sada slijedi ključan dio: rasporedite ih u jednom sloju. Moraju imati prostora za “disanje”. Ne smiju se dodirivati i preklapati. Ako ih nagomilate, vrući zrak ne može cirkulirati oko svakog lješnjaka. Umjesto da se prže, oni će se kuhati na pari od vlage koju ispuštaju, što će rezultirati mekanom, a ne hrskavom teksturom. Ako imate previše lješnjaka za jedan lim, radije ih pržite u dvije odvojene ture.

To je to. Priprema je gotova. Jednostavno, zar ne?

Koji Je Točan Postupak Prženja Lješnjaka Korak po Korak?

U redu, pećnica je zagrijana, lješnjaci su ponosno raspoređeni na limu. Sada počinje prava čarolija. Sam proces je brz, stoga je važno ostati u blizini i pratiti što se događa. Ne ponavljajte moju grešku odlaska iz kuhinje.

Prvi korak je najlakši: stavite lim s lješnjacima na srednju rešetku zagrijane pećnice. Srednja rešetka osigurava najravnomjerniju raspodjelu topline, sprječavajući da donji dio lješnjaka izgori od prevelike blizine donjeg grijača. Zatvorite vrata pećnice i namjestite si podsjetnik, ali ne kao jedino mjerilo.

Koliko Dugo Se Lješnjaci Zapravo Prže?

Ovo je pitanje od milijun dolara. Većina recepata će vam reći “10 do 15 minuta”. I to je dobar početni okvir. Ali istina je da točno vrijeme ovisi o vašoj pećnici, veličini lješnjaka, pa čak i o njihovoj svježini. Zato je oslanjanje isključivo na tajmer početnička greška koja vodi do katastrofe. Ovdje vaša osjetila stupaju na scenu.

Sjećam se te subote. Spremao sam čokoladnu tortu s lješnjacima za godišnjicu. Sve je išlo po planu. Biskvit je bio savršen, krema se hladila. Ostali su samo lješnjaci za dekoraciju. Ubacio sam ih u pećnicu, namjestio tajmer na 12 minuta i otišao u dnevnu sobu odgovoriti na poruku. Jedna poruka vodila je drugoj, i odjednom sam osjetio miris. Ali nije to bio onaj topli, orašasti miris.

Bio je oštar, gorak miris dima. Potrčao sam u kuhinju. Crni oblačić dima sukljao je iz pećnice. Lješnjaci su bili uništeni. Ugljenisani. Panika. Godišnjica. Spasila me kasnovečernja kupovina u obližnjem dućanu, ali lekciju sam naučio.

Nakon otprilike 7-8 minuta, počnite provjeravati. Otvorite pećnicu i pogledajte ih. Vidjet ćete kako kožica puca i tamni. Lješnjaci će polako dobivati zlatno-smeđu boju. I onda, miris. Prvo će biti blag, a zatim će postajati sve intenzivniji. To je znak da su skoro gotovi. Kada postignu lijepu, ujednačenu boju i kuhinja zamiriše kao najbolja slastičarnica, gotovi su. Bolje ih je izvaditi minutu prerano nego deset sekundi prekasno.

Moram li ih Miješati Tijekom Prženja?

Da, i to je vrlo važno. Otprilike na pola vremena prženja, negdje nakon 6-7 minuta, izvadite lim iz pećnice. Protresite ga ili upotrijebite drvenu kuhaču da promiješate lješnjake. Ovo osigurava da se sve strane ravnomjerno isprže. Pećnice rijetko griju savršeno ujednačeno, pa ovaj korak sprječava da lješnjaci koji su bliže rubu ili stražnjem dijelu pećnice izgore dok su oni u sredini još blijedi. Nakon miješanja, vratite ih u pećnicu na još nekoliko minuta, budno pazeći na boju i miris. Taj mali trud od desetak sekundi čini ogromnu razliku između dobrih i savršenih prženih lješnjaka.

Što Učiniti s Lješnjacima Odmah Nakon Prženja?

Izvadili ste lim iz pećnice. Pred vama su vrući, mirisni i savršeno zlatni lješnjaci. Čestitam! Ali posao još nije gotov. Sljedećih nekoliko koraka ključno je za postizanje savršene teksture i okusa. Ne preskačite ih, koliko god primamljivo bilo odmah ih početi grickati.

Kako Najlakše Ukloniti Kožicu s Vrućih Lješnjaka?

Sada slijedi moj omiljeni dio, onaj koji se čini kao mađioničarski trik. Uzmite čistu, suhu kuhinjsku krpu i raširite je na radnoj površini. Vruće lješnjake, direktno s lima za pečenje, pažljivo prebacite na jednu polovicu krpe. Preklopite drugu polovicu preko njih, stvarajući mali paket. Pustite ih da tako odstoje otprilike jednu minutu. Para koja se stvara unutar krpe pomoći će da se kožica dodatno olabavi.

Nakon minute, počinje zabava. Rukama, preko krpe, energično trljajte lješnjake jedne o druge. Čut ćete šuškanje dok se kožica odvaja. Radite to minutu-dvije, primjenjujući umjeren pritisak. Zatim otvorite krpu. Vidjet ćete čudo: većina lješnjaka bit će gola i predivna, a kožice će ostati na krpi. Ne brinite ako na nekima ostane malo kožice. To je sasvim normalno i čak poželjno. Ti mali komadići daju rustikalan izgled i dodatnu dimenziju okusa. Savršena nesavršenost.

Zašto Je Važno Ohladiti Lješnjake Prije Spremanja?

Nakon što ste uklonili kožicu, raširite lješnjake na tanjur ili čisti lim za pečenje da se potpuno ohlade. Ovaj korak je presudan iz dva razloga. Prvo, lješnjaci nastavljaju kuhati još neko vrijeme nakon što ih izvadite iz pećnice zbog zaostale topline. Hlađenjem na sobnoj temperaturi zaustavljate taj proces i sprječavate da postanu pretamni ili gorki.

Drugo, hlađenje je ono što im daje konačnu, nevjerojatnu hrskavost. Dok su topli, još uvijek su relativno mekani. Kako se hlade, postaju sve hrskaviji. Ako ih spremite u zatvorenu posudu dok su još topli, para će se kondenzirati, lješnjaci će postati vlažni i žilavi, a mogu se i upljesniviti. Zato, budite strpljivi. Pustite ih da se ohlade barem 30 minuta, ili dok ne budu potpuno hladni na dodir.

Kako Mogu Čuvati Pržene Lješnjake Da Ostanu Svježi?

Uspješno ste ispržili i ohladili svoje lješnjake. Sada ih želite sačuvati kako bi što duže zadržali svježinu i hrskavost. Ključna riječ je: hermetički. Treba vam posuda koja se može potpuno zatvoriti, poput staklenke s dobrim poklopcem ili kvalitetne plastične posude. Zrak je neprijatelj hrskavosti.

Za kratkoročno čuvanje, do dva tjedna, možete ih držati u hermetički zatvorenoj posudi na sobnoj temperaturi, na tamnom i hladnom mjestu, poput kuhinjskog ormarića. Držite ih dalje od izvora topline kao što su štednjak ili sunčan prozor.

Ako ste napravili veću količinu, hladnjak je vaš najbolji prijatelj. U hladnjaku će zadržati svježinu i do tri mjeseca. Jedina mana je što orašasti plodovi lako upijaju mirise, stoga se pobrinite da je posuda zaista dobro zatvorena i držite ih podalje od luka, češnjaka ili drugih namirnica jakog mirisa.

Za najduže čuvanje, tu je zamrzivač. U hermetički zatvorenoj vrećici za zamrzavanje ili posudi, prženi lješnjaci mogu trajati i do godinu dana. Kada ih poželite koristiti, jednostavno ih izvadite i pustite da se odstoje na sobnoj temperaturi. Bit će jednako ukusni i hrskavi kao i prvog dana.

Koje Su Najčešće Greške Kod Prženja Lješnjaka i Kako Ih Izbjeći?

Svi griješimo, pogotovo u kuhinji. Ja sam napravio vjerojatno svaku moguću grešku s lješnjacima. Ali dobra vijest je da su te greške lako izbjeći ako znate na što paziti. Evo kratkog pregleda najčešćih zamki:

  • Greška #1: Nestrpljivost s temperaturom. Mnogi misle da će pojačavanjem temperature ubrzati proces. To je najveća zabluda. Rezultat su uvijek zagorjeli lješnjaci izvana, a sirovi iznutra. Rješenje: Držite se provjerenih 175°C. Strpljenje se isplati.
  • Greška #2: Pretrpavanje lima za pečenje. U pokušaju da sve obave odjednom, ljudi naguraju previše lješnjaka na jedan lim. To dovodi do neravnomjernog pečenja jer vrući zrak ne može cirkulirati. Rješenje: Uvijek, ali uvijek, rasporedite lješnjake u jednom sloju. Ako treba, pecite u dvije ture.
  • Greška #3: Slijepo vjerovanje tajmeru. Kao što sam naučio na teži način, svaka pećnica je priča za sebe. Oslanjanje samo na minute zapisane u receptu je recept za katastrofu. Rješenje: Koristite tajmer kao podsjetnik da počnete provjeravati, ali se oslonite na svoje oči i nos. Zlatna boja i orašast miris su vaši pravi vodiči.
  • Greška #4: Zaboravljanje na miješanje. Preskakanje miješanja na pola pečenja rezultirat će lješnjacima koji su s jedne strane tamni, a s druge blijedi. Rješenje: Jednostavno protresite lim. Traje sekundu, a razlika je ogromna.

Gdje Sve Mogu Koristiti Savršeno Pržene Lješnjake?

Sada kada imate staklenku savršeno prženih, hrskavih lješnjaka, mogućnosti su beskrajne. Oni nisu samo za kolače. Oni su tajni sastojak koji mnoga jela podiže na višu razinu.

Naravno, tu su klasici. Grubo sjeckani, oni su kruna svake čokoladne torte, browniesa ili muffina. Moja poznata torta od čokolade i lješnjaka ne bi bila ista bez njih. Fino mljeveni, postaju osnova za najbolje biskvite, praline ili domaći namaz tipa Nutelle, koji je neusporedivo bolji od kupovnog.

Ali razmišljajte i izvan kutije slastica. Šaka grubo sjeckanih prženih lješnjaka pretvorit će običnu salatu u gurmanski doživljaj, dodajući joj hrskavost i bogat okus. Probajte ih posuti preko pečene bundeve ili prokulica. Fantastični su. Možete ih koristiti umjesto pinjola za pripremu pesta, dajući mu dublji, zemljani okus. Pomiješani s tjesteninom, češnjakom i maslinovim uljem čine brz i elegantan obrok.

I naravno, savršeni su sami po sebi. Zdrava, zasitna i nevjerojatno ukusna grickalica. Držanje male posudice na radnom stolu spašava me od posezanja za nezdravim opcijama. Orašasti plodovi su, uostalom, nevjerojatno zdravi, prepuni dobrih masti i nutrijenata, što potvrđuju i brojna istraživanja, poput onih s Harvard School of Public Health.

Završna Riječ

Ovladavanje vještinom prženja lješnjaka u pećnici jedna je od onih malih kulinarskih pobjeda koje donose veliko zadovoljstvo. To je jednostavan proces koji, kada se jednom usvoji, zauvijek mijenja način na koji gledate na ovaj skromni orašasti plod. Nema više zagorjelih, gorkih razočaranja. Nema više kupovnih, preskupih i često ne baš svježih opcija. Samo čisti, bogati, domaći okus.

Sada, s ovim vodičem, naoružani ste znanjem da to svaki put učinite kako treba. Ne bojte se eksperimentirati. Vjerujte svojim osjetilima. Uživajte u mirisu koji ispunjava vaš dom, u onom zadovoljavajućem “krc” pod zubima i u spoznaji da ste nešto obično pretvorili u nešto izvanredno. Kuhanje je putovanje, a savršeno prženi lješnjak je divna stanica na tom putu. Sretno prženje!

Često postavljena pitanja za Kako Pržiti Lješnjake U Pećnici

fotografija koja prikazuje kako pržiti lješnjake u pećnici s lješnjacima na limu za pečenje usred procesa prženja

Kako skinuti kožicu s prženih lješnjaka?

Kožicu je najlakše ukloniti tako da vruće lješnjake stavite na krpu, zamotate i protrljajte, koristeći paru za olakšavanje procesa.

Trebam li miješati lješnjake tijekom pečenja?

Da, tijekom pečenja treba izvaditi lim i promiješati lješnjake nakon otprilike pola vremena, kako bi se ravnomjerno ispržili.

Koliko dugo treba pržiti lješnjake u pećnici?

Obično je to između 10 i 15 minuta, ali vrijeme ovisi o pećnici i veličini lješnjaka, stoga je najbolje pratiti boju i miris tijekom pečenja.

Kako pripremiti lim za pečenje prije prženja lješnjaka?

Lim za pečenje treba obložiti papirom za pečenje i rasporediti lješnjake u jednom sloju, vodeći računa da se ne preklapaju, kako bi se osigurala ravnomjerna toplina.

Koja je idealna temperatura za prženje lješnjaka u pećnici?

Idealna temperatura za prženje lješnjaka u pećnici je 175°C, što osigurava ravnomjerno prženje bez da vanjski sloj zagori.

author avatar
Jurica Sinko
Pozdrav, ja sam Jurica Šinko, osnivač stranice akako.hr. Moj poduzetnički put počeo je s online trgovinom za videoigra, koju sam kao tinejdžer izgradio u uspješan međunarodni posao. To iskustvo naučilo me najvažniju lekciju: kako prepoznati problem i ponuditi kvalitetno rješenje.
See Full Bio
social network icon social network icon
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Možda će vas zanimati

prikaz kako pripremiti šipak metodom čišćenja u vodi gdje sjemenke padaju na dno

Kako Pripremiti Šipak: Za Čaj, Pekmez I Ljekoviti Sok

21 rujna, 2025
prikaz kako očistiti sipu s fokusom na korak vađenja sipine kosti

Kako Očistiti Sipu: Korak Po Korak Vodič Za Početnike

21 rujna, 2025
fotografija koja prikazuje kako se jedu mušmule kada su potpuno zrele i mekane

Kako Se Jedu Mušmule: Kada Su Zrele I Kako Ih Jesti

21 rujna, 2025
fotografija koja prikazuje kako oguliti bademe nakon blanširanja stiskom prstiju

Kako Oguliti Bademe: Najbrži I Najlakši Način Bez Muke

20 rujna, 2025
Osoba koja je patila od išijasa sada se sretno i slobodno kreće u parku simbolizirajući uspješno izlječenje i osobnu priču
Bolesti i simptomi

Kako Sam Izliječio Išijas – Moja Priča I Metode Koje Rade

16 lipnja, 2025

Sjećate li se onog trenutka kada vas je oštra, probadajuća bol presjekla toliko snažno da…

Neurokirurg pokazuje pacijentu snimku magnetske rezonancije mozga
Pregledi i dijagnostika

Kako Izgleda Pregled kod Neurokirurga – Što Očekivati

1 srpnja, 2025

Sama riječ “neurokirurg” kod većine ljudi izaziva osjećaj strahopoštovanja, ali i duboke tjeskobe. Dobiti uputnicu…

Stranice

  • AKako
  • Kontakt
  • Linkovi
  • O nama
  • Pravila privatnosti

Želiš oglasiti svoje poduzeće?
Želiš pojačati brand awareness svojeg poduzeća ili trebaš samo pomoć u marketingu?

Pošalji nam mail!

Kupi key d.o.o
Address: Ul. Vinka Međerala 13, 42000, Varaždin
Telefon: +385 095 656 6565
Email: podrska@akako.hr

Facebook
Facebook
© 2025 akako.hr vijesti portal od kupi key.o.o

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.