Close Menu
  • ZDRAVLJE
    • Bolesti i simptomi
    • Žensko zdravlje i trudnoća
    • Lijekovi i prirodni lijekovi
    • Pregledi i dijagnostika
  • KALKULATOR
    • Znanstveni Kalkulator
    • KW u KS
    • Online Kalkulator
    • Kreditni Kalkulator
    • Izračun Postotaka
    • PDV Kalkulator
    • Kalkulator Uvoza
    • Kalkulator Datuma
    • Bruto u Neto
    • Kalkulator Kalorija
  • TEHNOLOGIJA
    • Društvene mreže
    • Mobilni uređaji i aplikacije
    • Internet i web servisi
    • E-usluge i digitalni identitet
  • FINANCIJE
    • Bankarstvo i kartice
    • Dionice i ulaganja
    • Porezi i državne naknade
    • Posao i karijera
  • HRANA I KUHANJE
    • Priprema jela
    • Voće i povrće
    • Morski plodovi
    • Slatkiši i deserti
  • ZABAVA I KULTURA
    • UČENJE
    • Vozačka dozvola i promet
    • Igre i zabava
  • RELIGIJA
    • Molitve i krunice
    • Kršćanstvo
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook
A Kako: Kompletan Vodič s Odgovorima na Sve Što Trebate
Prijavi Se
  • ZDRAVLJE
    • Bolesti i simptomi
    • Žensko zdravlje i trudnoća
    • Lijekovi i prirodni lijekovi
    • Pregledi i dijagnostika
  • KALKULATOR
    • Znanstveni Kalkulator
    • KW u KS
    • Online Kalkulator
    • Kreditni Kalkulator
    • Izračun Postotaka
    • PDV Kalkulator
    • Kalkulator Uvoza
    • Kalkulator Datuma
    • Bruto u Neto
    • Kalkulator Kalorija
  • TEHNOLOGIJA
    • Društvene mreže
    • Mobilni uređaji i aplikacije
    • Internet i web servisi
    • E-usluge i digitalni identitet
  • FINANCIJE
    • Bankarstvo i kartice
    • Dionice i ulaganja
    • Porezi i državne naknade
    • Posao i karijera
  • HRANA I KUHANJE
    • Priprema jela
    • Voće i povrće
    • Morski plodovi
    • Slatkiši i deserti
  • ZABAVA I KULTURA
    • UČENJE
    • Vozačka dozvola i promet
    • Igre i zabava
  • RELIGIJA
    • Molitve i krunice
    • Kršćanstvo
A Kako: Kompletan Vodič s Odgovorima na Sve Što Trebate
Home»HRANA I KUHANJE»Priprema jela
Priprema jela

Kako Iskoristiti Ostatak Pire Krumpira: Kreativne Ideje

Jurica SinkoBy Jurica Sinko15 rujna, 2025Updated:15 rujna, 202514 Mins Read
Facebook Pinterest LinkedIn Tumblr WhatsApp Telegram Email
hrskavi kroketi kao ideja kako iskoristiti ostatak pire krumpira
Popis sadržaja
  • Ključni Zaključci:
  • Sjećate li se bakine kuhinje? Kako od ostataka stvoriti čaroliju?
    • Mogu li popečci od krumpira biti više od običnog priloga?
    • A što kažete na krokete? Je li ih stvarno tako teško napraviti?
  • Može li stari pire krumpir postati zvijezda talijanske večere?
    • Domaći njoki: Je li pire od jučer tajni sastojak za savršenu teksturu?
    • Koji umak najbolje pristaje uz njoke od starog pirea?
  • Kako nahraniti cijelu obitelj s onim što je ostalo od nedjeljnog ručka?
    • Pastirska pita: Je li to stvarno samo “poklopac” od krumpira?
    • A da probate pogačice od krumpira? Mogu li zamijeniti kruh?
  • Jeste li ikada pomislili da pire krumpir može biti… juha?
    • Kako pretvoriti pire u kremastu i bogatu juhu od krumpira?
    • Može li pire krumpir poslužiti kao zgušnjivač za variva i umake?
  • Koji su trikovi da jela od ostataka pirea uvijek uspiju?
    • Kakva bi trebala biti tekstura pirea za najbolje rezultate?
    • Kako pravilno skladištiti ostatke pirea?
  • Zaključak: Više od ostatka
  • Često postavljena pitanja za Kako Iskoristiti Ostatak Pire Krumpira

Nedjelja je. Vani je sunčan, ali prohladan dan. Cijela obitelj je na okupu, a miris pečenja i bogatog umaka širi se kućom. Na stolu, uz sočno meso, ponosno stoji velika zdjela kremastog pire krumpira. Svi jedu, smiju se, uživaju. Ručak završi, gosti odu, a vi ostanete s poznatim prizorom – polupraznom zdjelom pirea koji tužno čeka svoju sudbinu u hladnjaku. Zvuči poznato? Meni svakako da. Godinama sam se pitao kako iskoristiti ostatak pire krumpira a da to ne bude samo podgrijavanje sutradan.

Taj ostatak, taj naizgled skromni prilog, zapravo je kulinarsko blago koje čeka da ga ponovno otkrijete. To nije otpad. To je početak nečeg novog i uzbudljivog. Sjećam se kako je moja baka govorila: “U kuhinji se ništa ne baca, sine. Sve ima svoju drugu priliku.” I bila je u pravu. Kroz godine eksperimentiranja, pokoji neuspjeh i puno ukusnih uspjeha, otkrio sam da je ostatak pire krumpira jedan od najsvestranijih sastojaka koje možete imati. On je temelj za brze večere, hrskave zalogaje i čak iznenađujuće mekane pogačice.

U ovom tekstu, provest ću vas kroz ideje koje će potpuno promijeniti vaš pogled na ostatke. Zaboravite na dosadno podgrijavanje. Vrijeme je da budete kreativni.

Više iz kategorije Priprema jela:

Kako Napraviti Pac Za Meso

Kako Napraviti Griz

Ključni Zaključci:

  • Svestranost je ključ: Ostatak pire krumpira nije samo prilog, već temelj za desetke novih jela, od popečaka i njoka do juha i pogačica.
  • Tekstura je važna: Hladan i čvršći pire krumpir od jučer često je bolji za pripremu novih jela od svježe napravljenog, jer sadrži manje vlage.
  • Smanjite bacanje hrane: Kreativnim korištenjem ostataka ne samo da štedite novac, već i pridonosite održivijem načinu života.
  • Ne bojte se eksperimentirati: Većina recepata je vrlo prilagodljiva. Slobodno dodajte začine, sireve, povrće ili meso koje volite.

Sjećate li se bakine kuhinje? Kako od ostataka stvoriti čaroliju?

Postoji jedan miris koji me istog trena vraća u djetinjstvo. To je miris vrućeg ulja i krumpira koji se prži, miris koji je ispunjavao malu kuhinju moje bake dok je ona, vještim pokretima, pretvarala ostatak pirea od nedjeljnog ručka u hrskave, zlatne popečke. Gledao bih je, fasciniran kako nešto tako obično postaje tako posebno. Nije tu bilo preciznih mjera ni kompliciranih tehnika. Samo iskustvo, ljubav i poštovanje prema hrani. Ti popečci nisu bili samo hrana; bili su utjeha. Bili su dokaz da se od “starog” može stvoriti nešto novo i predivno.

Sjećam se.

Taj osjećaj topline i zadovoljstva ono je što i danas tražim u kuhanju. Upravo zato je ponovno korištenje ostataka pirea za mene više od puke praktičnosti. To je nastavak tradicije, način da se oda počast generacijama koje su prije nas znale cijeniti svaku mrvicu. Stoga, krenimo od osnova, od onoga što nas podsjeća na dom.

Mogu li popečci od krumpira biti više od običnog priloga?

Apsolutno da. Popečci, polpete, faširanci od krumpira – kako god ih zvali, oni su kraljevi reciklaže pirea. Ono što ih čini fantastičnima jest njihova beskrajna prilagodljivost. Osnovni recept je smiješno jednostavan, a nadogradnje su ograničene samo vašom maštom.

Osnova je uvijek ista: uzmete hladan pire krumpir, dodate mu jedno jaje da sve poveže i par žlica brašna (oštrog ili glatkog, ovisno što imate) da upije višak vlage i da strukturu. Sve dobro promiješate, začinite solju, paprom i možda malo muškatnog oraščića. Zatim rukama oblikujete male pljeskavice, uvaljate ih u krušne mrvice za dodatnu hrskavost i pržite u vrućem ulju do zlatno-smeđe boje.

Ali zašto stati tu?

  • Verzija sa sirom: U smjesu naribajte šaku gaude, parmezana ili nekog dimljenog sira. Dobit ćete divnu, rastezljivu unutrašnjost.
  • Mesna fantazija: Nasjeckajte i popržite malo slanine, šunke ili ostatke pečenja i umiješajte u smjesu.
  • Zelena svježina: Dodajte sitno sjeckani peršin, vlasac ili čak mladi špinat za boju i svježinu.

Poslužite ih uz jednostavnu salatu za laganu večeru, s umakom od kiselog vrhnja i vlasca kao predjelo ili ih čak spakirajte djeci za školsku užinu.

A što kažete na krokete? Je li ih stvarno tako teško napraviti?

Ako su popečci rustikalni rođak iz sela, kroketi su njihov elegantni gradski bratić. Izvana hrskavi, iznutra nevjerojatno kremasti, kroketi izgledaju kao da ste uložili sate truda, a zapravo su tek korak dalje od popečaka. Trik je u paniranju i obliku.

Smjesa je vrlo slična onoj za popečke – hladan pire, jaje, malo brašna i začini po želji. Ključno je da smjesa bude dovoljno čvrsta da možete oblikovati valjke ili kuglice. Ako je pire bio vlažniji, slobodno dodajte još žlicu-dvije brašna ili krušnih mrvica.

Nakon što oblikujete krokete, slijedi klasični proces paniranja u tri koraka, takozvani “bečki odrezak” stil: prvo ih nježno uvaljajte u brašno, zatim u razmućeno jaje i na kraju u krušne mrvice. Ovaj trostruki omotač garantira savršenu hrskavost. Pržite ih u dubljem ulju dok ne dobiju onu predivnu, duboku zlatnu boju. Ocijedite ih na papirnatom ubrusu i poslužite vruće. Savršeno idu uz tartar umak ili neki lagani umak na bazi jogurta. To je dokaz da jučerašnji ostaci mogu postati sutrašnja gozba.

Može li stari pire krumpir postati zvijezda talijanske večere?

Sjećam se svog prvog samostalnog pokušaja pravljenja njoka. Bio sam na faksu i htio sam impresionirati tadašnju djevojku. Mislio sam, što može poći po zlu? Imam pire od jučer, brašno… jednostavno je. Ili sam barem tako mislio. Moj prvi pokušaj rezultirao je nečim što bi se najbolje moglo opisati kao ljepljive, gnjecave loptice tijesta koje su se raspale čim su dotakle kipuću vodu. Katastrofa. Djevojka se smijala, ja sam bio crven kao paprika, a večeru smo na kraju naručili.

Međutim, taj neuspjeh me nije obeshrabrio. Naučio me najvažniju lekciju o njokima: manje je više. Pogotovo kada je u pitanju brašno i miješanje. Godinama kasnije, usavršio sam tehniku i shvatio da je upravo onaj stari, prosušeni pire krumpir iz hladnjaka zapravo tajni sastojak za savršene, lagane njoke. Puno bolji od svježe kuhanog krumpira punog pare i vlage. Ona moja mala katastrofa pretvorila se u sjajnu anegdotu i, što je još važnije, u savršen recept.

Domaći njoki: Je li pire od jučer tajni sastojak za savršenu teksturu?

Da, apsolutno jest. Hladan pire je čvršći i suši, što znači da će vam trebati manje brašna da ga povežete. A što manje brašna koristite, to će njoki biti laganiji i prozračniji. To je cijela filozofija.

Evo kako to radim danas, bez stresa i bez ljepljivih katastrofa. Na čistu radnu površinu stavim otprilike dvije šalice hladnog pire krumpira. Napravim udubinu u sredini, kao mali vulkan, i unutra razbijem jedno jaje. Posolim. Zatim postepeno dodajem brašno, otprilike pola šalice za početak, i lagano vilicom ili prstima spajam sastojke. Ključna riječ je “lagano”. Ne mijesite tijesto kao za kruh! Samo ga spajajte dok se ne prestane lijepiti za prste. Treba biti mekano, ali ne i ljepljivo.

Kada dobijete glatko tijesto, podijelite ga na nekoliko manjih dijelova i svaki dio razvaljajte u dugačku “zmiju” debljine prsta. Zatim nožem režite male jastučiće, dužine otprilike 2 cm. Ako želite biti fensi, svaki njok možete lagano pritisnuti preko vilice kako biste dobili one prepoznatljive utore koji pomažu u zadržavanju umaka. Kuhajte ih u velikoj količini posoljene kipuće vode. Gotovi su nevjerojatno brzo – čim isplivaju na površinu, za minutu-dvije, vadite ih van šupljikavom žlicom.

Koji umak najbolje pristaje uz njoke od starog pirea?

Ljepota domaćih njoka je u njihovoj nježnoj teksturi i blagom okusu krumpira. Zato im ne trebaju teški, komplicirani umaci koji će ih prekriti. Dapače, najbolji su oni najjednostavniji.

  • Kadulja i maslac (Salvia e burro): Apsolutni klasik. U tavi otopite dobar komad maslaca, ubacite nekoliko svježih listića kadulje i pustite da puste aromu. Kuhane njoke prebacite ravno iz vode u tavu s maslacem, lagano protresite i poslužite odmah, posuto svježe ribanim parmezanom.
  • Jednostavni umak od rajčice: Malo maslinovog ulja, jedan češanj češnjaka, konzerva kvalitetnih pelata i prstohvat bosiljka. To je sve. Pustite da se krčka dok se njoki kuhaju.
  • Gorgonzola i orasi: Za one koji vole jače okuse. U tavi otopite malo vrhnja za kuhanje i u njemu rastopite komad gorgonzole. Umiješajte kuhane njoke i na kraju pospite grubo sjeckanim orasima.

Kako nahraniti cijelu obitelj s onim što je ostalo od nedjeljnog ručka?

Nedavno su mi došli prijatelji na večeru. Nije bilo ništa planirano, samo opušteno druženje. U hladnjaku sam imao ostatak pirea i nešto mljevenog mesa od prethodnog dana. Odlučio sam napraviti pastirsku pitu (Shepherd’s Pie). Kad sam im rekao što je za večeru, jedan od njih je, u šali naravno, dobacio: “Znači, jedemo ostatke?” Nasmijao sam se i rekao mu da pričeka.

Sat vremena kasnije, iz pećnice sam izvadio jelo koje je mirisalo božanstveno. Na vrhu je bila zlatno-smeđa, hrskava korica od zapečenog pirea, a ispod se krčkao bogat, sočan umak od mesa i povrća. Dok sam grabio prvu porciju i dok se para dizala, vidio sam im lica. Skepticizam je nestao. Zamijenilo ga je čisto iščekivanje. “Povlačim riječ,” rekao je prijatelj nakon prvog zalogaja. “Ovo nisu ostaci. Ovo je gozba.” I to je suština – prava hrana za utjehu, jelo koje grije i dušu i tijelo, stvoreno od nečega što bi netko drugi možda bacio.

Pastirska pita: Je li to stvarno samo “poklopac” od krumpira?

Pastirska pita je mnogo više od toga. To je savršen primjer kako dva odvojena jela mogu postati nešto treće, nešto veće od zbroja svojih dijelova. Pire krumpir ovdje ima dvostruku ulogu: on je kremasti, mekani pokrivač koji čuva sočnost mesnog punjenja, ali se njegov vrh u pećnici pretvara u hrskavu koricu koja pruža fantastičan kontrast tekstura.

Priprema je zapravo vrlo jednostavna. Prvo napravite punjenje. Na malo ulja prodinstajte luk, dodajte mrkvu i celer narezane na kockice. Zatim dodajte mljeveno meso (tradicionalno janjetinu za “Shepherd’s Pie” ili govedinu za “Cottage Pie”) i pržite dok ne posmeđi. Ulijte malo crnog vina, goveđeg temeljca, dodajte žlicu koncentrata rajčice, malo Worcestershire umaka, sol, papar i začinsko bilje poput timijana i ružmarina. Možete dodati i grašak ili kukuruz. Pustite da se sve krčka dvadesetak minuta dok se umak ne zgusne.

Umak prebacite u vatrostalnu posudu, a preko njega ravnomjerno rasporedite ostatak pire krumpira. Vilicom prođite po vrhu kako biste stvorili male vrhove i udubine – ti će se dijelovi najljepše zapeći i postati hrskavi. Premažite s malo otopljenog maslaca ili pospite s malo ribanog sira za dodatnu dekadenciju. Pecite u pećnici na 200°C oko 25-30 minuta, ili dok vrh ne postane zlatno-smeđ i umak ne počne ključati uz rubove.

A da probate pogačice od krumpira? Mogu li zamijeniti kruh?

Ako nikada niste probali pecivo s krumpirom, propuštate nešto posebno. Krumpir u tijestu, u ovom slučaju naš pire, daje nevjerojatnu mekoću i vlažnost. Rezultat su pogačice ili mali kruščići koji ostaju svježi danima (ako uopće potraju toliko dugo).

Ovo je savršen način za iskoristiti manju količinu pirea. U zdjeli pomiješajte oko 2 šalice glatkog brašna, prašak za pecivo i sol. Dodajte oko 50 grama hladnog maslaca narezanog na kockice i utrljajte ga prstima u brašno dok ne dobijete smjesu nalik krušnim mrvicama. Zatim dodajte otprilike jednu šalicu hladnog pire krumpira i oko pola šalice mlijeka ili mlaćenice. Brzo zamijesite mekano tijesto. Opet, nemojte previše mijesiti!

Razvaljajte tijesto na pobrašnjenoj površini na debljinu od oko 2 cm i čašom ili okruglim kalupom izrezujte pogačice. Složite ih na lim za pečenje, premažite s malo mlijeka i pecite na 200°C oko 15 minuta. Savršene su za doručak s maslacem i džemom, ili kao prilog uz variva i gulaše.

Jeste li ikada pomislili da pire krumpir može biti… juha?

Ovo je trik koji sam otkrio jedne zimske večeri kad mi se nije dalo kuhati, a htio sam nešto toplo i kremasto. Gledao sam u ostatak pirea i sinulo mi je. Što je krem juha od krumpira nego… pa, tekući pire krumpir? Pet minuta kasnije, sjedio sam s zdjelicom najbrže i najkremastije juhe koju sam ikad napravio. Bila je to prava epifanija. Potpuno je promijenilo način na koji razmišljam o brzinskim obrocima. Ponekad su najbolja rješenja ona najočitija, skrivena pred našim nosom.

Kako pretvoriti pire u kremastu i bogatu juhu od krumpira?

Ovo je recept koji jedva da se može nazvati receptom, više je ideja. Uzmite ostatak pirea i stavite ga u lonac. Postepeno dolijevajte tekućinu po izboru – pileći ili povrtni temeljac za bogatiji okus, ili obično mlijeko za kremastiju teksturu. Miješajte pjenjačom na laganoj vatri dok se pire ne rastopi i ne dobijete željenu gustoću juhe.

Sada se zabavite. Začinite solju, paprom, možda malo vlasca ili muškatnog oraščića. Želite li je podići na višu razinu?

  • Dodajte hrskavost: Na suhoj tavi popržite kockice slanine ili starog kruha. Pospite po juhi netom prije posluživanja.
  • Dodajte svježinu: Žlica kiselog vrhnja ili sitno sjeckani svježi peršin učinit će čuda.
  • Dodajte sir: U vruću juhu umiješajte šaku naribanog cheddara ili nekog drugog topivog sira dok se ne otopi.

Ovo je jelo koje je gotovo za manje vremena nego što vam treba da naručite dostavu.

Može li pire krumpir poslužiti kao zgušnjivač za variva i umake?

Da, i to je jedan od najboljih kuhinjskih trikova. Škrob u krumpiru je prirodni zgušnjivač. Ako vam je varivo, gulaš ili umak ispao prerijedak, umjesto da radite zapršku ili miješate gustin, jednostavno umiješajte žlicu ili dvije ostatka pire krumpira. Ne samo da će zgusnuti jelo, već će mu dati i divnu, baršunastu teksturu i bogatiji okus, bez grudica. To je znanost na djelu, o čemu više možete pročitati i na stranicama institucija poput Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, gdje se proučavaju svojstva namirnica. To je brz, jednostavan i prirodan način da spasite jelo.

Koji su trikovi da jela od ostataka pirea uvijek uspiju?

Kao i kod svake tehnike, postoji nekoliko malih tajni koje čine razliku između dobrog i izvrsnog rezultata. Nakon godina pokušaja i pogrešaka, shvatio sam da su najvažnije dvije stvari: početna tekstura pirea i način na koji ga čuvate.

Kakva bi trebala biti tekstura pirea za najbolje rezultate?

Idealno, želite pire koji je hladan i relativno čvrst. Kada se ohladi, škrob u krumpiru se stegne, a višak vlage se djelomično apsorbira, što ga čini savršenim za oblikovanje. Ako je vaš pire od početka bio malo rjeđi ili vodenastiji, ne brinite, postoji rješenje. Prije nego što ga upotrijebite, stavite ga u tavu na laganu vatru i miješajte nekoliko minuta. Višak vode će ispariti, a pire će postati gušći i pogodniji za daljnju obradu. S druge strane, ako je pire presuh i mrvi se, jednostavno mu dodajte žlicu mlijeka ili vrhnja dok ga miješate.

Kako pravilno skladištiti ostatke pirea?

Najvažnije je brzo ga ohladiti i spremiti. Ne ostavljajte pire krumpir da stoji satima na sobnoj temperaturi. Čim se ohladi, prebacite ga u hermetički zatvorenu posudu i stavite u hladnjak. Tako će zadržati svježinu i siguran će biti za konzumaciju idućih 3 do 5 dana. Ako znate da ga nećete iskoristiti u tom roku, pire krumpir se može i zamrznuti! Stavite ga u vrećice za zamrzavanje, istisnite što više zraka i tako ga možete čuvati i do nekoliko mjeseci. Kada ga želite koristiti, jednostavno ga odmrznite preko noći u hladnjaku.

Zaključak: Više od ostatka

Nadam se da sada, kada sljedeći put vidite onu zdjelu s ostatkom pirea, nećete vidjeti problem, već priliku. Priliku da stvorite nešto novo, da eksperimentirate, da unesete malo kreativnosti u svoju kuhinju. Ostatak pire krumpira nije kraj priče, on je tek početak novog, ukusnog poglavlja.

To je lekcija koju sam naučio u bakinoj kuhinji i koju pokušavam primijeniti svaki dan: hrana je previše dragocjena da bi se bacala. U svakom ostatku skriva se potencijal za novo jelo, novu uspomenu. Zato, sljedeći put kad vam ostane pirea, nemojte ga samo tužno gledati. Nasmiješite se i sjetite se svih mogućnosti koje se kriju u toj zdjeli.

Uživajte u kuhanju!

Često postavljena pitanja za Kako Iskoristiti Ostatak Pire Krumpira

pastirska pita sa zapečenim vrhom kao odličan način kako iskoristiti ostatak pire krumpira

Kako koristiti ostatak pirea kao zgušnjivač za variva i umake?

Dodavanjem žlice ili dvije pirea u varivo ili umak, škrob iz krumpira će prirodno zgusnuti jelo i dati mu baršunastu teksturu, a istovremeno obogatiti okus.

Kako od hladnog pirea napraviti njoke?

Hladni pire je idealan za njoke jer je čvršći i manje vlažan; za to se miješaju s malo brašna i jajetom, oblikuju u šljive ili trakice i kuha ih se u kipućoj vodi dok ne isplivaju na površinu.

Koje su najbolje ideje za reciklažu ostatka pire krumpira?

Najbolje ideje uključuju pripremu popečaka, kroketa, njoka, juha ili pogačica, a svi ovi recepti mogu se prilagoditi vašoj mašti dodavanjem sireva, začina ili povrća.

Je li ostatak pire krumpira samo za podgrijavanje sljedeći dan?

Ne, ostatak pire krumpira može se iskoristiti na mnogo kreativnijih načina, poput popečaka, njoka, juha ili pogačica, i time se sprječava bacanje hrane.

author avatar
Jurica Sinko
Pozdrav, ja sam Jurica Šinko, osnivač stranice akako.hr. Moj poduzetnički put počeo je s online trgovinom za videoigra, koju sam kao tinejdžer izgradio u uspješan međunarodni posao. To iskustvo naučilo me najvažniju lekciju: kako prepoznati problem i ponuditi kvalitetno rješenje.
See Full Bio
social network icon social network icon
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Možda će vas zanimati

prikaz kako pripremiti šparoge s naglaskom na uklanjanju ili lomljenju tvrdog donjeg dijela stabljike

Kako Pripremiti Šparoge: Najbolji Recepti I Brzi Savjeti

16 rujna, 2025
prikaz kako zgusnuti gulaš dodavanjem mješavine brašna i vode zaprške u lonac

Kako Zgusnuti Gulaš: Savjeti Za Savršenu Gustoću Umaka

16 rujna, 2025
prikaz kako iskoristiti stari kruh za pripremu pohanog kruha francuskog tosta u smjesi od jaja i mlijeka

Kako Iskoristiti Stari Kruh: Genijalni Recepti I Ideje

16 rujna, 2025
prikaz kako napraviti smjesu za fugiranje kamena miješanjem morta u kanti pomoću zidarske žlice

Kako Napraviti Smjesu Za Fugiranje Kamena: Upute I Omjeri

16 rujna, 2025
Prikaz kako se prenosi šarlah zaraza kapljičnim putem i kontaktom kod djece
Pregledi i dijagnostika

Kako se Prenosi Šarlah – Zaraza Kapi Kontakt Djeca

1 srpnja, 2025

Kada se u vrtićkoj grupi ili školskom razredu pojavi obavijest o šarlahu, među roditeljima gotovo…

bijela golubica u snopu svjetlosti što simbolizira molitvu duhu svetom
Molitve i krunice

Molitva Duhu Svetom: Snažna Molitva Za Svaki Dan

25 rujna, 2025

Osjećate li se ikada preplavljeno? Kao da stojite na raskrižju života, a svi putokazi su…

Stranice

  • AKako
  • Kontakt
  • Linkovi
  • O nama
  • Pravila privatnosti

Želiš oglasiti svoje poduzeće?
Želiš pojačati brand awareness svojeg poduzeća ili trebaš samo pomoć u marketingu?

Pošalji nam mail!

Kupi key d.o.o
Address: Ul. Vinka Međerala 13, 42000, Varaždin
Telefon: +385 095 656 6565
Email: podrska@akako.hr

Facebook
Facebook
© 2025 akako.hr vijesti portal od kupi key.o.o

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.